Oferta grupowa

Oferta

grupowa

Oferta grupowa w restauracji Pianka z Tanka! Specjalnie dla Was przygotowaliśmy fantastyczną ofertę grupową, która idealnie sprawdzi się podczas spotkań w większym gronie, imprez typu urodziny czy imieniny. Nasza oferta grupowa składa się z 4 pakietów do wyboru – w zależności od ilości osób czy charakteru spotkania macie możliwość wybrać ten pakiet, który najbardziej odpowiada Waszym potrzebom.

Serdecznie zachęcamy do zapoznania się z naszą ofertą i do zobaczenia w Piance!

Wersja Welcome

Wersja

Welcome

Deska Przekąsek: 120,-

( Deska na 6 os. )

Mini caprese na rukoli z sosem balsamicznym (20szt)

Roladki z tortilli z szynką szwarcwaldzką (20szt)

Mini Bruschetta (10szt)

Łosoś wędzony na kruchym spodzie z serkiem limonkowym i koperkiem (20szt)

Wariant Standard

Wariant

Standard

Wariant Standard (60 zł/os.)

Przystawki:

Sałatka Caprese (100 g)

Roladki z tortilli z sosem orientalnym (100 g)

Łosoś wędzony z serkiem śmietankowym i koperkiem podany na kruchym spodzie (100 g)

 

Dania główne (1 danie do wyboru):

Pieczony karczek wieprzowy / puree ziemniaczane / coleslaw / sos pieczeniowy z rozmarynem (360 g)

LUB

/ Eskalopki z kurczaka w sosie curry / dziki ryż (360 g)

 

Deser:

Ciasto kakaowo-czekoladowe (80 g)

= 600g/os

Wariant Silver

Wariant

Srebrny

Wariant Silver (100 zł/os.)

Przystawki:

Sałatka Grecka (120 g)

Sałatka Caprese (100 g)

Roladki z tortilli z sosem orientalnym (100 g)

Skrzydełka Buffalo z sosem serowo-selerowym (120 g)

 

Zupa:

Krem z pieczonych warzyw z odrobiną chilli (200 g)

 

Dania główne (1 danie do wyboru):

Polędwiczka wieprzowa w sosie kurkowym / gnocchi (360 g)

LUB

Satay z kurczaka w czerwonym curry podany z ryżem jaśminowym (360 g)

 

Deser:

Panna Cotta (50 g)

Ciasto kakaowo-czekoladowe (100 g)

= 1150 g/os

Wariant Premium

Wariant

premium

Wariant Premium (130 zł/os.)

Przystawki:

Mini Bruschetta z pomidorami, bazylią i czosnkiem (80 g)

Łosoś wędzony z serkiem śmietankowym i koperkiem podany na kruchym spodzie (100 g)

Mini Caprese na rucoli oblane ciemnym sosem balsamicznym (80 g)

Roladki z tortilli z sosem orientalnym (100 g)

Łosoś wędzony z serkiem śmietankowym i koperkiem podany na kruchym spodzie (100 g)

Tatar ze śledzia na grzance (80 g)

 

Zupa:

Zupa tajska na mleczku kokosowym z kurczakiem i trawą cytrynową (200 g)

 

Dania główne (1 danie do wyboru):

Pierś z kaczki / purre ziemniaczane / zielona fasolka szparagowa / sos malinowy (360 g)

LUB

Kotleciki jagnięce / purre ziemniaczane / rucola / Pieczone pomidorki cherry / cammembert (360 g)

 

Deser:

Panna Cotta (50 g)

Ciasto kakaowo-czekoladowe (100 g)

=1250 g/os